Поредицата The Hunger Games ще продължи с нови филми за Панем

Pinterest LinkedIn +

Изглежда Lionsgate не са доволни от над $3 млрд., които им донесоха първите четири филма от поредицата The Hunger Games (Игрите на глада), тъй като са решили да продължат франчайза с нови заглавия.

Изпълнителният директор на студиото Майкъл Бърнс сподели в интервю, че историята на Панем "ще продължи да живее и занапред" под формата на т.нар. прикуъли.

Прочетете ревюто на The Hunger Games: Mockingjay - Part II

Идеята зад тях ще е да разкажат за игрите на глада преди включването на Катнис Евърдийн. Именно смъртоносните арени донесоха популярността на оригиналната поредица, ако не броим, разбира се, самата Катнис.

Интересен елемент от въпросните предистории е възможността да се използват герои като победителите, които видяхме в Catching Fire (Възпламеняване) - Финик Одеър, Джоана Мейсън и др.

Също така не е изключено да видим отново Хеймиш (Уди Харелсън), Ефи (Елизабет Банкс) и президента Сноу (Доналд Съдърланд).

Въпросът при една нова поредица е дали (при липсата на активна революция и сойката-присмехулка) няма да гледаме просто едно зрелищно убийство на деца?

Прочетете ревюто на The Hunger Games: Mockingjay - Part II

Сподели.