Наско е големият победител на "VIP Brother" 2018

Pinterest LinkedIn +

Младият рапър Атанас Колев спечели телевизионното шоу "VIP Brother" 2018. Друг млад талант – певецът и писател Константин Трендафилов, известен повече с псевдонима си Папи Ханс, се класира на второ място и на излизане сподели, че се радва за Наско и че той заслужава тази победа. Големият победител сподели, че е много щастлив, и призна, че къщата ще му липсва.

Пета се класира Божана, която сподели, че от риалити предаванията се помнят другите участници, а не победителите. След нея, на четвърто място, застана Петко. Той каза, че харесва и тримата останали след него финалисти, но заложи, че Константин ще спечели. С бронзовия медал се окичи Стефан. Мъжът на Гала каза, че и двамата финалисти заслужават да спечелят, но според него Наско повече се нуждае от това и заложи на него.

В понеделник от 20:00 часа започва "Big Brother: Most Wanted". Кои ще са новите съквартиранти и какво им е подготвил Биг Брадър, предстои да разберем.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.