Божана, Мира, Петко и Ричард са последните номинирани за този сезон на "VIP Brother"

Pinterest LinkedIn +

Очаквано за Съквартирантите и за зрителите, Ричард събра най-много номинации тази вечер – цели 7. Основният довод за негативния вот срещу него беше случилото се с Розмари и постоянният му стремеж на всяка цена да получава щита против номинации.

Втората номинирана беше Божана, която събра 5 номинации. По две номинации получиха Стефан и Мира, които също ще се борят за зрителския вот в понеделник.

Така вчера се очертаха и сигурните финалисти във "VIP Brother" 2018 – Ваня, която получи щита на SDI от Розмари, Константин (Папи Ханс), Петко, Наско и Лора.

По време на номинациите двамата силни мъже в Къщата – Петко и Стефан – си размениха по една стратегическа номинация, което се оказа правилен ход за Петко. Дали планът му ще успее, остава да видим в понеделник по време на елиминациите.

Преди това ще видим как Стефан прави свое телевизионно разследване.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.