Кулагин напусна принудително "VIP Brother"

Pinterest LinkedIn +

Извънредна ситуация в къщата на "VIP Brother" стана причина направените по-рано номинации да бъдат отменени.

Заради неспазване на правилата от Ваня и Кулагин двамата участници в шоуто бяха изправени пред вота на зрителите, които гласуваха във Facebook кого искат да изгонят. Кулагин събра 71% и напусна принудително шоуто. С излизането си Кулагин беше освиркан, но заяви, че той е бил жертвата. 

Ваня Костова беше единствената, която се опитваше да проявява разбиране спрямо Кулагин и да му помага по време на престоя му в къщата, но накрая и певицата не издържа поведението на гримьора и в крайна сметка изпусна нервите си. След като той ù посегна с глава чесън, Ваня отговори с бутилка вода по Валентин. В крайна сметка двамата бяха предложени за изгонване от зрителите и този път Кулагин загуби и напусна шоуто.

В излъчения вчера епизод зрителите видяха как Кулагин поиска спешна среща с лекар заради подут пръст. За това той обвини както мисиите на Биг Брадър, така и съквартиранта си Петко, който се опита да го прибере при опита му да напусне Къщата. Докато чакаше лекарския екип, Валентин започна да чупи сервиза, да се заканва на съквартирантите и на Биг Брадър, а накрая дори лекарката, която дойде да прегледа гримьора, трябваше да изтърпи неоснователните му нападки.

Предстои да разберем как ще живеят съквартирантите без Кулагин и как ще се развие шоуто след неговото напускане.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.