Карбовски избухна: спрете да унижавате Ваня Костова!

Pinterest LinkedIn +

"НЕ СЕ ИЗДЪРЖА" – избухна журналистът Мартин Карбовски в личния си профил във Фейсбук по повод последния излъчен епизод на телевизионното риалити "VIP Brother".

"Настоятелно и с уважение бих искал да помоля ръководството на Нова телевизия да спре тормоза и унижението над Ваня Костова. Жената, която изпя най-красивите и нежни песни, е подложена на унищожение от телевизията на унижението, един жанр, който вече от години се практикува.

Тълкувайте го както искате, нека да сбъркам, но не мога да повярвам, тази жена е обиждана на "стара", на нечистоплътна, на "шемисепраиназвезда" и най-грозното: "катоеболнакаквоправитука" –
написа Карбовски, цитирайки думите на Валентин Кулагин по адрес на певицата във връзка с последните конфликти между тях. Те бяха породени от настойчивото желание на младия гримьор да се настани на освободеното от напусналата Ева помещение до Ваня. Въпреки изричния отказ на певицата да живее в непосредствена близост с човек от друг пол и да споделя една и съща баня с него, заради който от шоуто премахнаха леглото от овакантената стая, Кулагин не се отказа от идеята си. Той пренесе матрака от своето легло до стаята на Костова и се разположи там и макар че впоследствие беше позорно изгонен от Големия брат посред нощ, това не му попречи да коментира по наистина унизителен начин хигиенните навици на обичаната от мнозина българска певица.

"Толерантността към гримьорите се превръща в унижение към диабетиците и хората с високо кръвно. Това е позор, непознат позор, нов неоткрит досега хоризонт на позора, който няма хонорар.

Госпожо Зурлева, вие сте състрадателен човек – приемете, че съм прав да отбележа отвратителното отношение на един формат към една личност, достойна за уважение.

Всеки има право да снима всичко, но от формат за популярни личности това се превръща във формат за биполярни такива.

Още един път се извинявам, че точно аз трябва да го напиша, знаете защо. Просто не искам никой да свиква с това, което правите вече с години" написа още Карбовски.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.