Розмари напусна "VIP Brother"

Pinterest LinkedIn +

Розмари напусна къщата на "VIP Brother". Манекенката даде щита на SDI на Ваня.

Тази вечер беше последната във "VIP Brother" за манекенката Розмари. Тя напусна шоуто в изключително оспорвана борба и събра 32% положителен вот. Петко и Стефан събраха по 34%. Розмари сподели, че е благодарна на Ваня и сподели, че харесва Ричард, защото е загрижен и добър. Манекенката каза, че не съжалява за участието си и даде щита на SDI на Ваня, а не на Ричард, защото трябва да е мъж и да се справя сам.

Преди това тримата номинирани се срещнаха с въпросите на Съквартирантите и отговаряха на тях на живо. Розмари беше питана основно за годеника си, който е навън. Манекенката сподели, че преди да влезе в шоуто, е имала проблеми във връзката си и затова се случва това между нея и Ричард.

Втори в "Пощата на номинираните" беше Стефан. На него се наложи да обясни поведението си в Къщата и принципите си. Мъжът на Гала беше категоричен, че няма кой да му прави анализ от хората в шоуто и помоли Съквартирантите да го питат лично, ако искат да си говорят с него.

Последен пред останалите застана Петко. За изненада и на Биг Брадър, той трябваше да отговаря защо Божана му се подмазва. Мъжът на Яна заяви, че двамата се разбират и му е приятно да си говорят. Тежки думи получи Наско. На него Петко каза, че е време да порасне и да излезе от сянката на другите, за да покаже, че е самостоятелен играч.

Как ще живее Ричард без Розмари и най-вече как ще се справи без щит, предстои да видим в следващите дни на "VIP Brother".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.