Нанси Карабойчева от село Юнаците стана Мис България 2013 (Снимки и видео)

Pinterest LinkedIn +

Нанси Карабойчева от село Юнаците спечели короната на Мис България 2013 в изключително оспорвана и драматична битка по време на финала на конкурса на 17 август. Красавицата събра малко повече от 27% от положителния зрителски вот.

Виж снимки от церемонията>>

Веднага след края на 3-часовото шоу Нанси Карабойчева бе посрещната от половинката й – волейболния национал Добромир Димитров.

"Не спираше да ми повтаря, че аз ще спечеля, а аз самата още не мога да повярвам", сподели блондинката.

Джулия Стоянова се класира втора, а трета стана Даниела Неделчева. В челната петица на Мис България 2013 влязоха още Адриана Първанова и Велина Узунова.

Емел, Ингрид, Мелиса, Миглена и Боряна допълват десетката, но отпаднаха на крачка от короната, след като зрителите не им гласуваха достатъчно доверие.

По време на финала, който се излъчваше на живо в ефира на TV7 с водещи Камелия и Кирил Ефремов, момичетата дефилираха в три тура.

Първото им излизане на сцената беше в индивидуален стил: Нанси беше ослепителна в образа на фермерка, Даниела – секси икономист, Джулия – холивудска звезда, Адриана беше стюардеса, Велина – лолитка, Боряна – боксьорка, Миглена – певица, Ингрид – гимнастичка, Емел – турска изкусителка, Мелиса – красавица сред лавандулови полета.  

Вторият тур беше по бански, а третият - с официални рокли. Поп звездата Мария Илиева пък беше специалният музикален гост на церемонията. 

"На сцената трябваше да излезе и рапърът 100 Кила, който се опита да помрачи празника на красотата, отказвайки да се съобрази със сценария, съгласуван с него преди седмици.

Оказа се, че "звездният" певец е поел повече участия отколкото може да изпълни и иска да нанесе промени в най-очаквания финал в родния ефир това лято. Отказвайки да се съобразява с огромната продукция на шоуто, той се опита да извие ръцете на продуцентите и TV7.

Професионализмът на целия екип обаче не допусна гала вечерта да се провали заради едно музикално изпълнение и преустанови всякакви отношения с рапъра оттук нататък", съобщават от TV7.


Сподели.