Мис България 2013: Две момичета напуснаха шоуто в последния елиминационен лайф

Pinterest LinkedIn +

На крачка от финала, който ще се проведе на 17 август, събота, още две от първоначално влезлите в Двореца 19 участнички стегнаха куфарите и поне засега сложиха край на телевизионните си изяви. Зрителският вот отреди тази участ на Пенка Георгиева и Франсин Катунга, които бяха номинирани едновременно с още четири момичета, но получиха най-голям негативен вот - 32,4% за ромската надежда и 26,5% за красавицата с конгоански корени.

В последния елиминационен лайф шестте номинирани момичета трябваше да се превъплътят в образите на световноизвестни личности. Пенка демонстрира артистичния си талант, влизайки в ролята на любимата актриса на Педро Алмодовар – Роси де Палма и представи етюд на испански; на Франсин се падна задачата да влезе в кожата на британската певица Емили Санде и да изпълни на живо един от хитовете й – My Kind Of Love.

След отпадането им от надпреварата към финала тази събота продължават 11 красавици, като в петък (16 август), 24 часа преди грандиозната церемония по коронацията на следващата Мис България, Двореца ще напусне още едно момиче.

В лайф епизода на 13 август водещите Кирил Ефремов и Камелия отвориха линиите за положителен зрителски вот и вече всеки може да гласува за своята фаворитка. Момичето, събрало най-голям брой SMS-и до събота, ще се окичи с короната на Мис България 2013 и ще представи страната ни на Мис Свят 2013 в Индонезия.Продуцентите на Мис България 2013 обещават на зрителите на TV7 невиждано по своята пищност шоу за финала на първия реалити формат у нас, чрез който се избира носителката на най-престижната титла за красота.

За пръв път в България ще бъде инсталиран огромен воден екран между двете нива на сцената, върху който ще се прожектира видео, допълнен от четири видео стени и с уникален светещ подиум, по който финалистките ще дефилират в три тура, представяйки се в индивидуален стил, по бански и с вечерни рокли.

Сподели.