Мис България 2013 Нанси Карабойчева: Притеснявам се как ще се промени животът ми

Pinterest LinkedIn +

Мис България 2013 Нанси Карабойчева гостува в предаването "Сладки приказки" с водещи Жана и Божана по TV7 часове след като спечели короната, за да сподели връхлетелите я емоции и да коментира моменти от реалити шоуто, в което участва заедно с останалите претендентки за титлата.

Виж снимки от финала на Мис България 2013>>

"Най-накрая имаме и красива, и умна Мис България", възкликна Жана в началото на разговора и я попита дали се притеснява как ще се промени животът й след победата.

"Да, притеснявам се. Само за една вечер животът ми се промени коренно, хората вече ме познават, знаят коя съм, спират ме, аз не съм свикнала такова внимание да има отправено към мен и ми е малко странно. Но се надявам да свикна."

Нанси Карабойчева сподели, че изобщо не е очаквала тя да стане победителка. "Изненадата беше огромна, много съм щастлива вече втори ден", призна 20-годишната блондинка, която в момента е студентка в УНСС.

По повод развитието на отношенията с приятеля й - волейболния национал Добромир Димитров - Нанси сподели, че планира годеж, а след като изтече годината й като Мис България - вероятно и сватба. Красавицата призна, че вижда в него бащата на трите си бъдещи деца и не вярва, че титлата може да стане повод за раздялата им.

"Ние си имаме огромно доверие, познаваме се много добре, обичаме се много и сме преживели наистина много неща през тези три години, в които сме заедно."

На въпроса по повод коментарите в жълтата преса, че Нанси е станала Мис България въпреки татуировката си, девойката отвърна: "Имам татуировка, но тази година регламентът го позволяваше... На Мис Свят също няма да има проблеми, защото е в Индонезия и там няма да има кръг по бански."

Скандалите и интригите по време на едномесечното телевизионно реалити, в което зрителите имаха възможност да наблюдават ежедневно всички кандидатки за Мис България 2013, победителката коментира така: "Очаквано, разбира се, 18 жени все пак!"

"Напрежението ни беше огромно - цял месец без близки и роднини - и не смятах, че трябва да влизам в конфронтации. Поне не в някакви сериозни...

Смятам, че със Звезделина лично, ако се бяхме запознали навън, щяхме да имаме страхотни отношения", коментира Мис България 2013 репликата "Някои момичета тук миришат по-лошо и от кравите", отправена от конкурентката й по адрес на участничките в шоуто.

На въпроса как би отговорила на хора, които смятат, че не заслужава короната, новата Мис България призна: "Ако става въпрос за красотата ми, няма как да им отговоря, всеки има различен вкус и разбирания за естетическата красота.

Ако става въпрос за характера ми, наистина има какво да подобря, ще се опитам да работя над него, но няма да се променя в никакъв аспект".

Сподели.