Намериха място на Ева Веселинова! След слуха, че е АУТ от „На кафе“, ще гледаме блондинката в ново риалити

Pinterest LinkedIn +

След упорития слух, че Ева Веселинова е аут от „На кафе“, продуцентът Магърдич Халваджиян все пак е успял да намери местенце на блондинката в ефира на Нова. Устата водеща ще бъде зад един от костюмите в новия сезон на „Маскираният певец“, твърдят добре осведомени източници.

Факт е, че от около седмица насам Ева Веселинова бавно, но сигурно се сбогува със своите фенове. „Август ще се отдам на почивка, а от септември... Още не се знае къде и какво ми предстои“, загатна първо водещата.

Няколко дни по-късно пък написа: „Измина още един телевизионен сезон. Искам да благодаря на вас, зрителите, че ни изтърпяхте. Надявам се да съм виновна за поне една ваша усмивка дневно. Благодаря на целия екип за лудата година в "На кафе". Имаше всякакви емоции, но накрая остават само красивите неща, а те са много…“

Своеобразното й „Сбогом“ продължи и в следващите дни: „В този пост ще благодаря и на професионалистите, които се грижеха за моя външен вид през изминалия сезон в „На кафе“ и правеха ежедневието ми по-красиво“.

Феновете й веднага усетиха накъде отиват нещата и дори обявиха бойкот на предаването „На кафе“, ако Ева Веселинова не се върне наесен.

Пререканията й с екипа на шоуто и интригите, които постоянно плетяла обаче, прелели чашата и в кулоарите на Нова се шушука, че тя повече няма да е панелист.

Явно за да я компенсира по някакъв начин, Маги е решил да я включи в „Маскираният певец“. Според запознати това е акт на съжаление към водещата и тя не бива да приема.

 

Сподели.