Най-добрите уейкбордисти се събират на откаченото състезание Red Bull Wake of Steel

Pinterest LinkedIn +

Уейкбордингът е спорт, който съчетава уменията, необходими за сноубординг, сърфинг и водни ски. Комбинацията на различни елементи от тези спортове е изключително екстремна материя, която предразполага към огромно забавление. На едно пристанище някои от най-добрите уейкбордисти от цял свят се събират за супер откаченото събитие Red Bull Wake of Steel. Ентусиастите се спускат по гигантски рампи и правят уникални скокове във водата, като се възползват от удобствата, които предлага един изоставен товарен кораб. Сред най-смелите в шоуто са Марк Роситер, Доминик Гюрс и Нико фон Лерхенфелд.

Уейкбордингът е спорт, който съчетава уменията, необходими за сноубординг, сърфинг и водни ски.

Комбинацията на различни елементи от тези спортове е изключително екстремна материя, която предразполага към огромно забавление.

На едно пристанище някои от най-добрите уейкбордисти от цял свят се събират за супер откаченото събитие Red Bull Wake of Steel. Ентусиастите се спускат по гигантски рампи и правят уникални скокове във водата, като се възползват от удобствата, които предлага един изоставен товарен кораб.

Сред най-смелите в шоуто са Марк Роситер, Доминик Гюрс и Нико фон Лерхенфелд.


Сподели.