Музикална феерия от "Maneskin" в новия им албум "Rush"

Pinterest LinkedIn +

Рок сензацията "Maneskin" издава своя дългоочакван трети албум "Rush". В него са включени хитовите сингли "Supermodel" с калифорнийско звучене, рок баладата от старата школа "The Loneliest", най-новото им парче "Gossip" с участието на Том Морело, както и невероятната "Mammamia".

За да отпразнува повода, бандата организира сватбата на годината в "Palazzo Brancaccio" в Рим, Италия - градът, където се раждат личните и музикалните връзки на "Maneskin". Четиримата членове - Дамяно Давид, Виктория де Ангелис, Томас Раджи и Етан Торкио - символично сключиха групов брак, обещавайки си вечна лоялност един към друг, докато продължават заедно да покоряват света и да достигат шеметни нови висини.

Сред гостите бяха хора, които са ключова част както от техния успех, така и от любовта им към рока - забележителни имена като Баз Лурман, Паоло Сорентино, Сабрина Импачиаторе, Алесандро Микеле, Machine Gun Kelly и много други.

Албумът излиза в момент, в който "Maneskin" продължават със световното си турне " Loud Kids", като европейските дати за 2023 г. започват през февруари и приключват през май. Те ще свирят на 32 места пред повече от 500 000 фенове.

"Rush" излиза у нас от "Sony Music" / "Вирджиния рекърдс".

Траклист:
1. Own My Mind
2. Gossip feat. Tom Morello
3. Timezone
4. Bla Bla Bla
5. Baby Said
6. Gasoline
7. Feel
8. Don’t Wanna Sleep
9. Kool Kids
10. If Not for You
11. Read Your Diary
12. Mark Chapman
13. La Fine
14. Il Dono della Vita
15. Mammamia
16. Supermodel
17. The Loneliest
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.