Чуйте новия сингъл "Screaming Suicide" от предстоящия албум на "Metallica" - "Lux Aeterna" (видео)!

Pinterest LinkedIn +

След взривяващата премиера на парчето "Lux Aeterna" през ноември "Металика" отново изненадаха феновете си с нов сингъл и видеоклип от предстоящия си 12-и студиен албум "72 Seasons". Парчето е озаглавено "Screaming Suicide" и се отличава от предишните тракове на групата, разгръщайки чувствителната тема за самоубийството.

Текстовете на Хетфийлд и продукцията на "72 Seasons" напомнят на ранното хеви метъл звучене на американските легенди."Намерението ни със "Screaming Suicide" е да разкажем за мрака, който чувстваме и държим вътре в себе си. Не трябва да отричаме влиянието на негативните мисли върху менталното ни здраве. Ако това е човешко преживяване, трябва да се научим да говорим за него. Вие не сте сами", казва фронтменът.

Metallica: Screaming Suicide

"Screaming Suicide" следва пътя, който проправи "Lux Aeterna"- първият сингъл от албума, обявен при излизането си на 28 ноември 2022 г. като "гръмък, главозамайващ" ("Billboard") и "разтърсващ" ("USA Today").

"72 Seasons" ще бъде издаден на 14 април. Музикални продуценти на албума са известният звукорежисьор и близък приятел на групата Грег Фиделман и както обикновено - Джеймс Хетфийлд и Ларс Улрих. Днес започна и продажбата на еднодневните билети за всички концерти от предстоящото световно турне M72 на "Металика". Обиколката стартира в Амстердам през месец април, преди поредица от концерти в Америка и Европа.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.