"Музикална академия": шоуто прие втория си випуск - актуалните звезди, Лора Караджова пред отпадане

Pinterest LinkedIn +

Ден след старта на новия музикален формат "Музикална академия" на сцената на шоуто се състоя вторият концерт – този на Поли Генова, Криско, Сантра, Лора Караджова и Дичо, или иначе казано актуалните звезди на България, както е наречен техният "випуск".

Също като в първата вечер, всеки от тях представи по едно свое парче и по една кавър версия, а освен от журито, изпълненията им бяха оценявани от зрителите чрез гласуване, което излъчи и втория номиниран за изгонване от Академията участник.

Получавайки най-слаба подкрепа от феновете си, към номинираната снощи Петя Буюклиева се присъедини Лора Караджова, която изпълни хита си "Нека бъде лято" и песента "Сляп ден" от репертоара на своя баща и фронтмен на група Сигнал – Йордан Караджов.
Кой ще е третият изпълнител, с когото Караджова и Буюклиева ще трябва да премерят сили след шест дни, борейки се за оставането си, ще стане ясно след третия епизод на "Музикална академия". Главните герои в него ще са петима неизвестни млади таланти.

На косъм от елиминация бе и Сантра, която се спаси, получавайки 5,4% от гласовете на зрителите. Пред нея се класира Дичо, за когото Георги Христов каза, че "има енергия на атомен блок".

"Уникален, идол за младото поколение, обогатяващ шоуто!" -това са част от квалификациите, които чу за себе си Криско от членовете на журито преди да разбере, че е класиран втори с 15,2% от гласовете на зрителите.
Близо четири път повече обаче гласуваха за голямата звезда на втората концертна вечер – Поли Генова, която бе аплодирана на крака от журито. Както винаги емоционална и гръмка в коментарите си, Люси Дяковска декларира мнението си, че именно Поли Генова е "най-страхотният представител на България на Евровизия".

Друга певица със същото постижение в биографията си – Мариана Попова, която живя под един покрив с Люси Дяковска в миналогодишното издание на Vip Brother, има не по-малко отговорна роля в шоуто – тя е ментор на представилите се тази вечер участници.

Мариана заяви убеждението си, че победителят в първия сезон на шоуто, чийто слоган е "Сблъсък на поколенията", ще е някой от петимата артисти от нейната група.

Докато се стигне до финала и избора на победител обаче има цели три месеца, през които всички участници в шоуто, които не са отпаднали при елиминациите, ще живеят заедно в изолация и безкрайни репетиции в общежитието на "Музикална академия".

Сподели.