"Музикална академия": Мария Драгнева и още 4 нови таланти се включиха в шоуто, ясен е третият номиниран

Pinterest LinkedIn +

Концертът в третата вечер от старта на "Музикална академия" представи на зрителите петте неизвестни таланти, получили шанса да се включат в "сблъсъка на поколенията", да придобият популярност, а защо не и да излъчат победителя в новия музикален формат на TV7.

Най-млада от тази група участници е 19-годишната Прея-Ейрин Комфорт Рекс Осасей, а най-възрастният участник е 28-годишният Любен Христов. Останалите трима - Неделяна Христова, Мария Драгнева и Георги Кючуков - са 21-годишни и впечатлиха най-силно зрителите на "Музикална академия", определяща кой участник от всяка група ще отиде на елиминации през следващата седмица.

С най-голям процент от гласовете - 40,5% - триумфира Георги, който бе аплодиран не само от публиката, но и от журито на крака. "Омръзна ми от лигави мъжленца! Най-после един мъжки глас!", каза в своя коментар Здравко от Ритон.

С 25,5% от зрителския вот на второ място се класира Мария Драгнева – настоящата приятелка на Венци от Ъпсурт, която преди година и половина участва и в "България търси талант". Люси Дяковска сравни 21-годишната красавица от Добрич с Лана Дел Рей, а освен нея суперлативи за представянето ѝ в първия ѝ концерт в "Музикална академия" изказаха останалите трима членове на журито.

Нейната връстничка Неделяна Христова, която има професионално музикално образование, се нареди на трето място с малко под 15% от гласовете на зрителите, които осигуриха мъжко присъствие в триото, номинирано за елиминация, в лицето на Любен Христов.

28-годишният софиянец получи едва 6,2% в своя подкрепа от аудиторията на шоуто и на 1 октомври ще трябва да се пребори с конкуренцията на Петя Буюклиева и Лора Караджова, ако не иска участието му в "Музикална академия" да свърши само пет дни след дебюта му.

Така той спаси от номинация 19-годишната Прея, която с лекота спечели симпатиите и подкрепата на Здравко и Георги Христов, според които е родена за сцената.

Седмичният бюджет, с който ще разполага всеки от участниците в "Музикална академия", се определя на базата на процентите зрителска подкрепа, получени от него след първото му представяне.


Сподели.