Лео напуска TV7

Pinterest LinkedIn +

Популярният кулинар, ресторантьор, рапър и реалити звезда Лео обяви решението си да напусне TV7 и да сложи край на своето предаване "Какво ви забърка Лео", продуцирано от !no frame.

39-годишният италианец, който всеки момент ще стане татко на две момчета-близнаци от годеницата си Лучия, разпространи отворено писмо до медиите, с което съобщава решението си и благодари на екипа, с който е работил.

"Беше страхотно да бъда заедно с вас. Беше фантастично да израстваме заедно с екипа от чудесни професионалисти, с който яко се забавлявахме. Много ги обичам!

Поради причини, свързани с моето семейство обаче, се налага да прекъсна работата си с продуцентската компания !no frame и с TV7 – едно прекрасно семейство и една телевизия, която ми даде възможност да израсна професионално", казва се в писмото, завършващо с благодарности към продуцентската компания и телевизията, в чийто ефир в следващите три месеца ще се изявява дългогодишният приятел и сътрудник на Лео - Део.

Преди броени дни от поста си председател на борда на директорите на !no frame се оттегли друго известно лице на TV7 и бивш участник във VIP изданието на Big Brother - Емил Кошлуков.


Сподели.