Димитър Ковачев-Фънки: Криско си няма и понятие от пеене, песимист съм за Сантра

Pinterest LinkedIn +

Димитър Ковачев-Фънки даде своя коментар за представянето на т. нар. актуални звезди на българската музикална сцена - Криско, Сантра, Дичо, Поли Генова и Лора Караджова - на първия им концерт в новия реалити формат "Музикална академия".

Ето какво каза басистът и финалист във Vip Brother 2012 в блиц интервю, в което аргументира оценките, дадени от него предишната вечер на сцената на "Музикална академия":

.: Защо според теб Криско не може да пее?

Димитър Ковачев-Фънки: Защото си няма и понятие от пеене, няма никаква вокална подготовка. Снощи видяхме един рецитатор на гаражно ниво, който направи ужасяващо носово изпълнение на песен на Гери Мур, едва го издържах. С това тънко носово гласче ми се струва доста посредствен като певчески заложби, но се оставям да бъда приятно изненадан от резултатите от престоя му в Академията.

.: Коя от днешните звезди на българската сцена, които снощи влязоха в Академията, се представи най-добре?

Димитър Ковачев-Фънки: Дичо пя безкомпромисно, както и Поли, която също беше много добра.

.: А останалите?

Димитър Ковачев-Фънки: Изпълнението на Сантра беше настръхващо фалшиво и съм доста песимистично настроен за представянето ѝ като цяло. За Лора Караджова има надежда, ако се успокои и се научи да диша.

.: Какво е мнението ти за бенда?

Димитър Ковачев-Фънки: Акага са абсолютни професионалисти, категорично най-добрият български бенд, но, както казваше покойният Вили Казасян: "Когато ние свирим едно, а те пеят друго, няма как да стане." Акага правят всичко възможно да помогнат на участниците, но и тяхната магия си има лимит.

Сподели.