Музика вместо скучни табели в хотел в Берлин (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Nhow е част от хотелиерска верига, предлагаща нестандартен интериор и вдъхновение.

Оригиналната идея за интригуващия проект е дело на дизайнера Оливие Новак (Olivier Nowak). Хотел Nhow Берлин се намира на ключово място в града – само на пет минути пеша от MTV Berlin и Universal Music.

Вместо досадните стандартни знаци и указващи табели в Nhow намират място текстове от емблематични песни – както съвременни, така и класически.

Идеята за използване на подобен нестандартен начин за поднасяне на информацията е блестяща предвид факта, че голяма част от посетителите са млади туристи.

В Nhow стълбите водят не към Рая, а към слънчева тераса.

Дори вратите в хотела са нестандартни и романтични.

Рецепцията...

И един по-нестандартен бадж.

Телефонът окуражава: "Хайде, обади се на красивата девойка от снощи!"

И й предложи малко...

А след това се насладете заедно на... тишината.

Kanye West призовава светлината!

Nhow е оборудван със собствени звукозаписни студиа и музикални инструменти, които са на разположение на посетителите, така че, кой знае, може някой от следващите рок хитове да бъде създаден именно там!

Хотелът има и специален плейлист в Spotify, в който могат да бъдат открити всички песни, цитати от които са използвани за указателните табели.

Ресторантът на хотела - за хора с много гладни... очи.

И менюто:

Nhow Берлин, определян като единствения музикален хотел в Европа, е част от хотелиерска верига. Интересното около нея е, че интериорните решения в отделните обекти са с тематична насоченост – Nhow в Милано е посветен на модата, а Nhow Ротердам – на архитектурата. Така че, уважаеми хотелиери, намигваме ви с надеждата някой ден и у нас да се появи подобно вдъхновяващо кътче за отдих!

Сподели.