В Челябинск няма Дисниленд, но анимационни герои могат да те пребият на пътя

Pinterest LinkedIn +

Както вероятно вече сте научили, дори никога да не сте преминавали границата на Русия, почти всички водачи на превозни средства в страната с най-голяма територия в света, простираща се на два континента, имат в колите си камери, които постоянно са включени и записват всичко, което се вижда през предното им стъкло. Затова не е толкова учудващо, че YouTube изобилства от сензационни вирални клипове, създадени в Русия – с население от 150 милиона души и подобна площ, там постоянно се случват и което е по-важното биват документирани необясними и шокиращи събития, които стават достояние на целия свят чрез социалните мрежи. Една подобна случка се е разиграла в тъмните часове на 30 август 2014 година в Челябинск (на кръстовището на улиците Курчатова и Елькина). Става дума за кратко стълкновение между водача на лек автомобил и пасажерите на микробус насред платното, което се разиграва пред погледите на пътниците в трети автомобил, намиращ се на няколко метра от мястото на събитието. Ка

Както вероятно вече сте научили, дори никога да не сте преминавали границата на Русия, почти всички водачи на превозни средства в страната с най-голяма територия в света, простираща се на два континента, имат в колите си камери, които постоянно са включени и записват всичко, което се вижда през предното им стъкло.

Затова не е толкова учудващо, че YouTube изобилства от сензационни вирални клипове, създадени в Русия – с население от 150 милиона души и подобна площ, там постоянно се случват и което е по-важното биват документирани необясними и шокиращи събития, които стават достояние на целия свят чрез социалните мрежи.

Една подобна случка се е разиграла в тъмните часове на 30 август 2014 година в Челябинск (на кръстовището на улиците Курчатова и Елькина). Става дума за кратко стълкновение между водача на лек автомобил и пасажерите на микробус насред платното, което се разиграва пред погледите на пътниците в трети автомобил, намиращ се на няколко метра от мястото на събитието.

Каква е причината за инцидента, описан от ъплоудърите в YouTube със заглавието Суровый Челябинский Дисней, едва ли някога ще разберем. Но сбивания между шофьори стават всеки ден – не това е абсурдно в случая. И ако довчера сте смятали, че фобията ви от клоуни е проблем, значи още нищо не сте видели!


Сподели.