Мразя те, обичам те! Прибраха бившата на Чарли Шийн за притежание на кокаин, той я измъкна от ареста

Pinterest LinkedIn +

Мислите си, че Чарли Шийн (Charlie Sheen) е скандален? Не подценявайте нито една от бившите му половинки.

Екс съпругата на звездата от "Двама мъже и половина" - Брук Мюлер (Brooke Mueller), с която Чарли Шийн се раздели през 2010 година, бе арестувана за обида и притежание на кокаин в Аспен, Колорадо. В официалното комюнике на полицията се уточнява, че събитията са се разиграли през уикенда в местен бар. 

Драмата е започнала, след като непозната жена алармира, че е малтретирана от Мюлер, като на сигнала веднага се отзовават няколко униформени. След направената проверка, освен, че се убеждават в агресивното поведение на бившата г-жа Шийн, полицаите откриват в нея голямо количество кокаин, макар точният му грамаж да не се споменава. 

Според версията на властите, наркотикът е бил предвиден за продажба в нощното заведение, въпреки че самата обвиняема категорично отрича това. 34-годишната Мюлер все пак е била освободена от ареста, след като (забележете) именно Чарли Шийн заплаща гаранцията от 11 000 долара, докато семейството й се бави със събирането на сумата. 

На 19 декември, Брук Мюлер ще трябва да се яви пред съда, като тогава ще стане ясно дали ще й се наложи да прекара известно време в затвора (шест години). Шансовете не са никак малки, тъй като това съвсем не е първото й провинение пред властите.

През 1996 година, Брук Мюлер бе арестувана за шофиране след употреба на алкохол плюс вандализъм, а през 2001 година - отново за притежание на кокаин.

Чарли Шийн и Брук Мюлер се ожениха през 2008 г., а малко след това тя роди и близнаци – Макс и Боб. След редица скандали и дори признание от страна на журналистката, че съпругът й се опитва да я убие, двамата се разведоха, като дълго време водиха и тежка битка за попечителството над децата им. Явно обаче, въпреки всички противоречия, актьорът все още подкрепя изцяло екс половинката си, когато тя изпадне в тежки ситуации.

Сподели.