Чък Лори: Уволнихме Шийн от "Двама мъже и половина" заради проблемите му с кокаина

Pinterest LinkedIn +

Броени месеци след скандалната раздяла на "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men) с голямата му звезда Чарли Шийн (Charlie Sheen), най-сетне разбрахме каква е била основната причина за това.

В интервю за TV Guide създателят и продуцент на ситкома Чък Лори разкри, че до крах във взаимоотношенията между CBS, Warner Bros. и актьора се е стигнало заради… наркотичната му зависимост.

"Стигна се до момент, когато нещата не можеха да продължават по същия начин. Това не беше просто игра. Тук вече говорим за сериозно пристрастяване към кокаина, такова, което управлява живота и действията ти. Самият Шийн го наричаше 'епично дрогиране', което може да причини неговата или нечия друга смърт", коментира Лори.

Той признава, че всичките опити на екипа да помогне на Чарли са останали безуспешни.

"Страхувах се всеки божи ден, че на сутринта няма да го видя, просто защото вече не е между нас. След края на снимките в петък му казвах – Чарли, ще се видим в понеделник.. надявам се. През тези уикенди можеше да се случи всичко. Като страничен наблюдател и аз самият носех отговорност за случващото се, което се отразяваше и на колегите му на площадката", завършва продуцентът на "Двама мъже и половина". 

Въпреки изявлението на Лори обаче, е факт, че новата звезда в сериала - Аштън Кътчър (Ashton Kutcher) не успява да грабне достатъчно вниманието на хората. След рекордния рейтинг на пилотния епизод на девети сезон, до зимната пауза ситкомът преживя огромен срив в статистическите данни и е твърде вероятно настоящите серии да се окажат и последните.


Сподели.