Бил Мъри с Чарли Шийн в новия филм на Роман Копола

Pinterest LinkedIn +

След като наскоро разкри, че не се притеснява да работи с актьори с тежък нрав, номинираният за Оскар за ролята си в Lost in Translation Бил Мъри (Bill Murray) подкрепи твърдението си, присъединявайки се към актьорския състав на драмата A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan III, в чийто главен герой ще се превъплъти Чарли Шийн (Charley Sheen).

Тъй като продукцията на лентата, чийто режисьор е Роман Копола (брат на София Копола, отличена с Оскар за сценария на Lost in Translation и номинирана за режисурата му), вече е в ход, докато стартът на снимките на Anger Management е планиран за началото на 2012 година, според Variety, A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan III се явява първият проект на Чарли Шийн след края на участието му в Two and a Half Men.

Неговият герой е преуспяващ графичен дизайнер с пари, известност и неустоим чар пред нежния пол, чийто перфектен живот се преобръща на 180 градуса с края на връзката му с неговата приятелка. Изживявайки отново в измъченото си съзнание бившите си провалени връзки, Чарлз Суон започва да овладява лабилността си и да свиква с мисълта, че ще продължи живота си без нея.

Героят на Мъри е наречен Сол, но каква точно ще е ролята му в лентата предстои да стане ясно, както и дали 61-годишният актьор ще подпише с продуцентите на Ghostbusters 3, които са му дали сценария на филма преди месеци. Мъри е пословичен с проблематичната си комуникация с холивудските продуценти, тъй като не работи с агент, а се представлява сам.

Последният филм, в който участва, е Passion Play от 2010 г., а освен в A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III, чийто актьорски състав включва още Патриша Аркет (Medium), Джейсън Шуорцман (Rushmore) и Мери Елизабет Уинстед (The Thing), през 2012 година ще излязат още две продукции с негово участие - Moonrise Kingdom и Hyde Park on Hudson.

Сподели.