"Мразя децата" - обяви Тил Линдеман от "Рамщайн" в Деня на детето

Pinterest LinkedIn +

Скандален клип представи вокалистът на "Рамщайн" ("Rammstein") Тил Линдеман (Till Lindemann) на Международния ден на детето. Песента носи мизантропското заглавие "Ich hasse Kinder" ("Мразя деца").

Действието във видеото се развива в Москва през 1989 година. В кадрите са представени пионерчета, които отдават почит на бюст на Ленин на Червения площад. Парчето е част от саундтрака на филма "Девятяев", който разказва историята на съветски военен пилот, участвал във Втората световна война.

Видеоклипът е заснет от руски ексип в Люберци край Москва и в Минния институт в града, където са заснети сцените със стрелба. също е използван като едно от местата за стрелба. Режисьор на видеото е Сергей Грей.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.