Фронтменът на "Rammstein" Тил Линдеман е с коронавирус

Pinterest LinkedIn +

Фронтменът на световноизвестната немска група "Рамщайн" ("Rammstein") Тил Линдеман е хоспитализиран с коронавирус, съобщава "Bild". 57-годишният музикант се намира в интензивно отделение и има много висока температура.

Други подробности за състоянието на иконата на индъстриъл метъла засега не се съобщават официално, но според някои местни медии Линдеман е приет в критично състояние, а часове по-късно е стабилизиран. През март той посети Русия и Украйна.

Днес същата диагноза получи и премиерът на Великобритания Борис Джонсън, а медиите на Острова съобщиха, че му оставят храна пред вратата. Преди два дни корона пипна и претендентът за английския трон – принц Чарлз.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.