Чуйте как Тил Линдеман от "Рамщайн" пее на руски в новия си клип, сниман в "Ермитажа"!

Pinterest LinkedIn +

Тил Линдеман, лидерът на германската група "Рамщайн" ("Rammstein"), пусна снимания в "Ермитажа" нов видеоклип към песента "Любим град". Видеото е публикувано в канала на музиканта в YouTube.

Действието в клипа се развива в залите на прочутия музей, където Линдеман изпълнява творбата си в акомпанимент на женски симфоничен оркестър. Момичетата са облечени в бели дрехи, докато самият изпълнител се разхожда из залите в черен костюм.

На 23 април Тил Линдеман пусна видеоклип към песента "Любим град", в който прелита над гори със съветски боен самолет. Известно е, че Линдеман е записал композицията по повод излизането на филма "Девятаев" на режисьора Тимур Бекмамбетов. В надписа към видеото е посочено, че песента е включена в саундтрака към филма.

Текстът на песента "Любим град" е написан от съветския поет Евгений Долматовски, а композитор е  народният артист на СССР Никита Богословски. Композицията е изпълнена за първи път във филма от 1939 г. "Бойци" на Едуард Пенцлин.


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.