Модното величие Лучано Бенетон идва в България на 9 юни

Pinterest LinkedIn +

Един от най-популярните модни дизайнери в света - Лучано Бенетон (Luciano Benetton) ще пристигне на посещение у нас на 9 юни.

Както и при първите си визити обаче, италианският гуру ще ни удостои с внимание за съвсем кратко време. Той ще остане в столицата едва няколко часа, като поводът за гостуването му е конкурса на Benetton - България за детска рисунка на тема "Цветовете на пролетта".

Очаква се лично Бенетон, който е почетен председател и официален гост на събитието, да награди победителя. Това е третият път, в който модната икона идва в страната ни.

Първият път беше през септември 2000-та година, когато откри детския си магазин в София, а вторият - през септември 2002 г. за откриването на бутика си на "Витоша".

Очаква се Лучано Бенетон да кацне в столицата на 9 юни сутринта, като ще пристигне с частния си самолет, който използва почти непрестанно в последно време.

Лучано Бенетон е сред най-успелите имена в световната мода. Фирмата му е буквално сред най-големите модни империи - има над 6000 магазина в 120 държави, а годишният му оборот е в милиарди долари. Това логично го нарежда и в Топ 300 на най-богатите хора в света.

Сподели.