Групи от Полша, Унгария, САЩ и България свирят на фестивала 2days Live в Пловдив

Pinterest LinkedIn +

Пловдив ще бъде домакин на 2-дневен фестивал под надслов 2days Live, в който ще вземат участие групи от Полша, Унгария, САЩ и България.

Събитието ще се състои на 9 и 10 юни от 19:00 часа на сцената в Лятно кино "Орфей". Билетите са на цена от 18 лева за двата дни и 13 лева за един ден.

2days Live на 9 юни ще започне с пловдивските рапъри Central Side, а след тях ще се изявят други местни музиканти - хардкор/ хип-хоп бандата Red Pack.

Вечерта ще завърши с поляците от Insult, които са на турне Primal Therapy Tour. От създаването си през 2006 г. те свирят aлтърнатив метъл - ниски китарни акорди, здрави барабани и мелодичен вокал, който не се страхува да използва крясъка като начин на изразяване.


Apache

Вторият ден на 2days Live продължава с банди от Унгария и САЩ, както и с рокаджиите от София - Daily Noise Club. След като направиха съвместен гиг през април, Daily Noise Club и унгарците от Sick Stars са отново заедно на една сцена.

Sick Stars се сформират в началото на 2000-та, запленени от пънк, глем и слийз рока и банди като Hardcore Superstar, Backyard Babies, Brides of Destruction и The Hellacopters. Хедлайнери на втората вечер са американците от Apache, чийто състав включва бивши членове на The Cuts, Parchman Farm и Ghenghis Khan.

Сподели.