Самоубила се е Мис САЩ

Pinterest LinkedIn +

Мис САЩ 2019 Чесли Крист е намерена мъртва в Ню Йорк, съобщава "New York Post", позовавайки се на местни правоохранителни органи. Според източника на американския вестник тялото на 30-годишната манекенка е открито в неделя сутринта близо до 60-етажния небостъргач в Манхатън, в който тя живеела.

Отбелязва се, че за последен път победителката в конкурса Мис САЩ 2019 е видяна на 29-ия етаж. Според полицията Крист е скочила от сградата.   Преди смъртта си Крист е написала бележка, че иска да остави цялото си имущество на майка си.

"New York Post" също цитира семейството на модела, което казва: "Ние сме съсипани и дълбоко натъжени да ви информираме за смъртта на любимата ни Чесли. Тя излъчваше ярка светлина, която дарява други хора по света със своята красота и сила".

Тя беше адвокат, който се опитваше да помогне за реформирането на американската правосъдна система, както и моден блогър. Малко преди смъртта си Крист е публикувала в Instagram своя снимка с надпис: "Нека този ден ви донесе мир". 
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.