Мис България 2020 се спука от реклами в инстаграм – става инфлуенсър

Pinterest LinkedIn +

Мис България 2020 Венцислава Тафкова не спря да пуска рекламни постове в социалните мрежи. Венцислава Тафкова сложи почти всички бивши носителки на титлата „Мис България“ в малкия си джоб.

От известно време последователите й забелязват, че миската се впуснала в необичайна за нея серия от постове и гръмко навлиза в инфлуенсърската гилдия. Макар повечето модели да се разграничават от инфлуенсърките, явно Венцислава отново е решила да не се води по стереотипите и се е захванала да рекламира.

Наскоро Тафкова публично заяви, че е сама и няма мъж до себе си. В профила си обаче тя споделя провокативни снимки, като не е ясно пред кого позира така и с каква цел са качени.

Някои спекулират, че Тафкова е в търсене на мъж и затова пускала съблазнителни снимки, докато други твърдят, че така печелила рекламодатели, които й плащат за реклами. Близки до Венцислава твърдят, че започнала приготовления за нов бизнес, но не е ясно дали това е причината да стане инфлуенсър.

 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.