Венцислава Тафкова се поболя от анорексия

Pinterest LinkedIn +

Мис България 2020 втрещи последователите си с анорексично тяло. Венцислава публикува снимки, на които се вижда колко драстично е отслабнала.

Изглежда любовните отношения не се отразяват добре на Венцислава, която старателно държи да бъде в топ форма, дори прекалява и се е стопила. Последователите отбелязват, че е прекалила с глада, защото ребрата й изскачат на снимките и сторитата, които публикува.

Напоследък покрай нея се завъртяха доста скандали, които нищо чудно да й се отразяват.

Венцислава почнала все по-често да тича, за да остава насаме с мислите си. Освен това, наскоро в профила си в инстаграм сподели, че ще се завърне и във фитнес залата.

Последователите й се чудят накъде повече е решила да отслабва, защото ще стане кожа и кости. Нищо чудно скоро да започне да има здравословни проблеми заради силиконовия си бюст, който отслабналото й тяло трудно би издържало.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.