Венцислава Тафкова глезена като принцеса

Pinterest LinkedIn +

Мис България 2020 Венцислава Тафкова живее доста охолен и скъп живот. Красавицата е свикнала на лукс и обгрижване и не може без тях. Говори се, че редовно се глези с процедури, като не жали пари, щом стане въпрос за комфорта й.

По снимките й личи, че грижите за грима си поверява на неин личен гримьор, с когото не пропуска да се похвали. Тя държала винаги да е в изряден вид, затова се случвало дори да го буди сутрин в 6 ч., за да я гримира.

Венцислава не се притеснява, че има доста ангажименти в столицата и често й се налага да пътува. За нейно удобство се грижел личен шофьор, с когото наскоро се изфука в предаването „Черешката на тортата“.

Напоследък Тафкова все по-често споделя снимки от скъпи столични заведения, а виновник за високия стандарт на живот спрягат новия й приятел – бившият на Емануела, Мартин Николов – Елвиса. Мартин се слави със слабостта му към жените и нищо чудно да иска да глези новата си приятелка.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.