Мирис на бензин, секс и рокендрол в Suck It and See на Arctic Monkeys (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Месец и половина преди рилийза на третия официален сингъл от актуалния албум на британската алтърнатив банда Arctic Monkeys - Suck It and See, неговият видеоклип направи своята премиера в YouTube и въпреки възрастовото ограничение, наложено от Google (или може би тъкмо поради причините за него), се радва на почти 99% одобрение от страна на феновете.

Едноименното парче от четвъртия студиен албум на Monkeys, който излезе в началото на юни и дебютира под No.1 на Острова, ще бъде издадено както в дигитален формат, така и на седеминчов видил на 23 октомври, заедно с чисто новата Evil Twin.

Автор на текста и на двете парчета е Алекс Търнър, а продуцент е дългогодишният съмишленик на групата - Джеймс Форд, с когото Търнър работи по дебютния си солов проект - саундтрака към комедията Submarine (режисьорски дебют на Richard Ayoade от IT Crowd).

Кинематографията на Suck It and See е дело на Аарон Браун и Бен Чапел, aka Focus Creeps, чиято видеография включва още Lust for Life и Hellhole Ratrace на Girls, Promises на The Morning Benders, както и Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair и The Hellcat Spangled Shalalala на Arctic Monkeys.

Главните действащи лица във видеото са рокер с рокендрол визия и неопровержима прилика с барабаниста на бандата Мат Хелдърс (защото именно той участва в него) и с фронтмена на Queens of the Stone Age Джош Хоум (който работи с Arctic Monkeys по предшественика на Suck It and See - Humbug), както и горещото момиче с фатално зелени очи и взривоопасен нрав, с което дели леглото и мотора си, и на което е посветено парчето.

Калифорнийски прахоляк, многокубикови машини, хард секс сцени и слабо завоалирана женска голота са сред елементите, с които Focus Creeps са визуализирали лириката на Търнър, в която се повтаря: "Jigsaw women with horror movie shoes/ Be cruel to me 'cause I'm a fool for you.

Месец и половина преди рилийза на третия официален сингъл от актуалния албум на британската алтърнатив банда Arctic Monkeys - Suck It and See, неговият видеоклип направи своята премиера в YouTube и въпреки възрастовото ограничение, наложено от Google (или може би тъкмо поради причините за прилагането му), се радва на почти 99% одобрение от страна на феновете. Едноименното парче от четвъртия студиен албум на Monkeys, който излезе в началото на юни и дебютира под No.1 на Острова, ще бъде издадено както в дигитален формат, така и на седеминчов видил на 23 октомври, заедно с чисто новата Evil Twin. Автор на текста и на двете парчета е Алекс Търнър, а продуцент е дългогодишния съмишелник на групата - Джеймс Форд, с когото Търнър работи по дебютния си солов проект - саундтрака към комедията Submarine (режисьорският дебют на Richard Ayoade от IT Crowd). Кинематографията на Suck It and See е дело на Аарон Браун и Бен Чапел, aka Focus Creeps, чиято видеография включва още Lust for Life и Hellhole Ratrace на Girls, Promises на The Morning Benders, както и Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair и The Hellcat Spangled Shalalala на Arctic Monkeys. Главните действащи лица във видеото са рокер с рокендрол визия и неопровержима прилика с барабаниста на бандата, Мат Хелдърс (защото именно той участва в него) и с фронтмена на Queens of the Stone Age, Джош Хоум, който работи с Arctic Monkeys по предшественика на Suck It and See, Humbug, и горещото момиче с фатално зелени очи и взривоопасен нрав, с което дели леглото и мотора си и на което е посветено парчето. Калифорнийски прахоляк, многокубикови машини, хард секс сцени и оскъдно завоалирана женска голота са сред елементите, с които Focus Creeps се визуализирали лириката на Търнър, в която се повтаря "Jigsaw women with horror movie shoes/ Be cruel to me 'cause I'm a fool for you.


Сподели.