Секс, Джерард Бътлър и рокендрол - всеки вторник през август по HBO

Pinterest LinkedIn +

Почитателите на холивудския секссимвол Джерард Бътлър (Gerard Butler) имат повод за радост. През горещите августовски нощи, българските киномани ще могат да видят звездата в някои от най-забележителните роли в кариерата му благодарение на HBO България.

Още в самото начало на месеца, 2 август, ще бъде излъчен култовият екшън на режисьора Гай Ричи (Guy Ritchie) - "Рокенрола" (RocknRolla), в който чаровникът изпълнява една от главните роли, тази на Уан Ту. 

Седмица по-късно, Бътлър ще демонстрира мъжки сексапил в романтичната комедия на Робърт Лукетич - "Грозната истина" (The Ugly Truth). В нея той се превъплъщава в персонажа на типичния мъжкар Майк Чадуей, чиято рубрика The Ugly Truth обещава да разясни на нежния пол различни тайни от мъжкото съзнание или обобщено, следвайки максимата, че жените искат любов, а представителите на силния пол - секс. Е, скоро той и сам разбира, че не е изцяло прав.

На 16 август, публиката пред малкия екран ще може да види екшън комедията "Отстреляй бившата", в която Джерард си партнира със звездата от сериала "Приятели" (Friends) - Дженифър Анистън (Jennifer Aniston). Двамата изпълняват ролята на екс съпрузи, които се преоткриват един друг, след като героят на Бътлър - Майло Бонд, известен ловец на глави, е нает да залови бившата си половинка.

На 23 август HBO предлага sci-fi трилъра на Марк Невълдайн - "Геймър" (Gamer), в който светът на видеоигрите оживява и за да оцелееш, трябва да убиваш. В киберпространството Бътлър използва аватара на рок звезда, като по чудо успява да оцелее сред жестоките битки.

Финалът слага криминалният трилър "Смъртоносен противник", в който звездата играе ролята на Клайд Шелтън - средностатистически американец, чиято съпруга и дъщеря са убити по време на обир в дома му. Впускайки се в отмъщение на всяка цена, той дирижира поредица от кървави убийства, като не може да го спре дори и това, че се намира в затворническата килия.

Сподели.