Микс от диалекти ще оглася къщата на Big Brother 3

Pinterest LinkedIn +

Всевъзможни диалекти ще се носят от ефира на Нова Телевизия в трите месеца, в които ще тече третият сезон на риалити шоуто Big Brother. Той стартира на 18 септември, когато 16 души ще влязат в обновената къщата в Бояна.

Сред тях четирима са столичаните, двама от Пловдив, двама от Сливен, а останалите - от Плевен, Бургас, Благоевград, Варна, Чирпан, Брусарци, Попово и Гълъбово, като един e от етническо малцинство; процентно превъзходство имат жените.

За първи път елементи от самоличността на 16-те бяха разкрити днес, когато в стария, недействащ параклис на цар Фердинанд ул. "Московска" в столицата се проведе официалната пресконференция за старта на Big Brother 3. Представители на медиите бяха посрещнати на входа на параклиса от двама монаси с подноси с гевреци и вино и поканени да се настанят на подредените в една редица скамейки.


Реквизит от декорацията на стария параклис на Фердинанд, изобразяващ любимия предмет на един от участниците Сн. Avtora.com

Срещу тях, там, където някога е бил олтарът, пред транспарант с логото на Big Brother 3 се настаниха и заеха микрофоните Нико Тупарев (SIA Advertising), Силва Зурлева и Павел Станчев (Нова телевизия). Специален гост на пресконференцията бе и представител на Endemol - продуцентската компания, създател на шоуто Big Brother.


Тупарев, Зурлева, Станчев, Derk van Walen (Endemol) Сн. Avtora.com

"Разгледах къщата, профилите на участниците и мисля, че ви очакват наистина много изненади", каза той и съобщи, че тази вечер в Сърбия стартира пилотният сезон на Big Brother, наречен Big Brother Balkans.

По-късно мястото от лявата му страна зае водещият на шоуто, Ники Кънчев. Той пристигна заедно с водещия на новата коментарна рубрика на Big Brother - "Голямата уста", в лицето на Дим Дуков.


Дим Дуков - Голяма уста, най-вляво, Ники Кънчев - водещ на Big Brother 3 - най-вдясно Сн. Avtora.com

Както обикновено най-комуникативен бе Нико Тупарев, който описа участниците като хора с много интересни преживявания, интелигенти, но "надявам се, не скучни, каквито често са интелигентните хора". Той разкри, че възрастовият диапазон този път е доста по-широк като най-възрастният участник е на около 50 години.

"Big Brother става лош", каза също Тупарев и уточни, че съквартирантите няма да бъдат щадени, ще участват в много тайни мисии и ще бъдат въвличани във всевъзможни манипулации.

"Доста ще си поиграем с монтажа, а също и със звука, който е по-важен за Big Brother от визията, защото това е психологическо предаване, а не физическо", каза още продуцентът, а Силва Тупарева допълни: "Big Brother 3 струва доста по-скъпо от предходните сезони - може би 2 или 3 пъти повече. Къщата и студиото, от които ще се излъчват коментарните предавания, също са променени".

Иначе неподатлив на всякакви провокации за това какво да очакват зрителите на шоуто от понеделник, Тупарев сервира шок новината, че сред насядалите по скамейките журналисти има един, и по-точно една, която е сред явилите се на катинг за Big Brother 3. След пресконференцията тя разкри самоличността си за Avtora.com: Магдалена Ран от Ориндж Каунти, САЩ, 24-годишна, живее в България от една година и понастоящем работи като редактор на онлайн изданието "The Sofia Echo" - причината й да се откаже от участие в шоуто, макар да е била сред финалистите на кастинга.


Магдалена Ран сред българските си колеги Сн. Avtora.com

На колегите си журналисти Ран разказа на доста сполучлив български, че се е чувствала като на "пазар за крави" по време на кастинга, а на въпроса на Нико Тупарев дали е правила секс отвърна: "Не, не съм, и няма докато съм... как се казва... женена", имайки предвид - докато се омъжи. 

Тръгвайки си, журналистите за втори път имаха възможността да чуят гласовете на 16-те, които в понеделник вечерта ще влязат в къщата в Бояна. Както вече стана ясно, в същата в момента се помещават техните 16 резерви, които ще останат там до неделя и ще са хората, които продуцентите ще имат предвид в случай, че по време на шоуто се наложи да влезе нов съквартирант.

Big Brother 3 стартира на 18 септември, в 20:00 ч., по Нова телевизия.

Сподели.