16 съквартиранти влизат в къщата на Big Brother 3 на 14 септември

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че официалната дата на началото на третия сезон на Big Brother в България е 18 септември, още днес 16 съквартиранти ще влязат в Къщата в Бояна.

На 17 септември, неделя, в 20:00  часа, тези 16 души ще напуснат Къщата. Ден след това, на 18 септември в 20:00 часа, шоуто ще започне излъчване с други 16 съквартиранти.

Както по-рано бе обявено, за този сезон Биг Брадър разполага с повече резерви. 16 от тях ще бъдат преждевременно настанени в Къщата и в продължение на 3 дни ще живеят точно така, както финалистите в кастинга за Big Brother 3. Всеки един от резервите, с които шоуто стартира днес, има реален шанс да попадне в Къщата по всяко време.

Междувременно 16-те финалисти ще бъдат затворени през уикенда на тайно и недостъпно място. Те ще прекарат последните дни свобода сами, без своите близки, без комуникация, в пълна изолация. Ще се срещат единствено с екипа на СИА, изпълнителен продуцент на Big Brother 3. 16-те бъдещи съквартиранти, които ще живеят в Къщата през следващите 3 месеца, не подозират, че преди тях резерви ще тестват своите качества пред окото на продуцента (но не и пред това на зрителя). Този път жените са повече от мъжете.

Официален сайт на Big Brother 3 с новини и видео: http://www.bigbrother.bg/

Сподели.