Big Brother 3 стартира на 18 септември в съвършено нова версия

Pinterest LinkedIn +

Третият сезон на хитовото ТВ риалити шоу Big Brother ще стартира в понеделник, 18 септември, и подобно на предшестващите го издания ще продължи три месеца. Това обаче вероятно ще е една от малкото допирни точки между Big Brother 1 и 2 и Big Brother 3, защото продуцентите на шоуто обещават "съвършено нова версия".

За разлика от досега, късни версии на шоуто в досегашния им вид няма да има. Вместо това за първи път ще се завърти българска версия на ток шоуто "Голямата уста".

„Голямата уста”, което Нова телевизия ще излъчва три пъти седмично от 23.45 ч. до 00.30 ч., представлява най-успешната и най-комична коментарна рубрика на Биг Брадър, утвърдена в британската версия на шоуто. Огромна е заслугата за успеха му на неговия ексцентричен водещ - Ръсел Бранд, арестуван за разголване на обществено място и саморазправа с полицията.

В България „Голямата уста” все още няма водещ. Освен неговата личност, ще бъдат избрани и петимата му постоянни коментатори - "Злите езици". Сред тях ще има български звезди и фенове на Биг Брадър.

Зрителите ще могат да участват в ток шоуто с телефонни обаждания, в интернет и чрез чат. Най-интересните мнения и коментари ще бъдат пускани в ефир, а онези от зрители, които с времето докажат, че разбират повече от Биг Брадър в сравнение с всички останали, ще могат да участват в „Злите езици”, каза Евелина Кирилова, програмен директор на Нова телевизия.

Междувременно стартира третата рекламна кампания на Big Brother 3, чрез която продуцентите на шоуто (което този път ще трябва да се конкурира с пилотното издание на друго популярно риалити – Survivor BG, което тръгва два дни след Big Brother 3 по бТВ) решиха да разкрият самоличността на някои от тези, които се явиха на кастинг за шоуто, но не попаднаха сред финално одобрените.

Ето и кратко представяне на всеки от тях:

Жена, изоставена от своя съпруг. Живее в Попово. По време на кастинга плаче, защото мъжът й я изоставил за по-богата и по-млада от нея. Омагьосаният кръг се затваря с факта, че той е треньор на местния отбор по футбол и разполага с огромно влияние. След раздялата си с него, жената не може да си намери работа. Затвореното общество на малкия град я отхвърля – “Не искам да ходя в Гърция, моля ви, вземете ме в шоуто.“ Няма да участва.

Мъж от Варна. По време на кастинга се обажда на своята съпруга, за да й признае за своя изневяра. На плажа, преди време. Жена му не е така изненадана – какво толкова – от разговора им става ясно, че тя също му е изневерила, при това по подобен начин.

Сподели.