Михаела Филева, Дивна и Веси Бонева на Фестивала на цветовете в София

Pinterest LinkedIn +

Младите български изпълнителки Михаела Филева, Дивна и Веси Бонева (на снимката) се присъединяват към вече обявените DJ Rusko, Fly Project, DJ SASH! и Fireter в програмата на първото издание на Фестивала на цветовете в България. Събитието ще се състои на 21 юни 2014 г. на столичния стадион "Академик".

Организаторите са подготвили специални цени за групови билети по случай великденските празници. Закупен групов билет за трима в периода от 18 април до 21 април ще бъде на стойност 105 лева и ще включва общо 3 торбички с цветен прах. Така единичната цена на билета в група излиза 35 лева.

Редовните билети се разпространяват в мрежата на Eventim на цени от 43 лева (включва една торбичка с цветен прах), 53 лева (включва пет торбички с цветен прах) и 63 лева (включва 9 торбички с цветен прах).

Торбичките с цветен прах към всяка категория билети ще се получават на самия фестивал, като на място посетителите ще могат да закупуват и допълнително количество цветове: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лева, 4 торбички – 10 лева, а 9 торбички – 20 лева.


Сподели.