Фестивал на цветовете праща двама щастливци на Tomorrowland 2014

Pinterest LinkedIn +

Белгийски диджеи, участници в най-мащабното денс събитие в Европа - Tomorrowland, са новото попълнение в програмата на Фестивала на цветовете, който ще се състои на 21 юни 2014 г. на стадион "Академик" в София.

Организаторите са подготвили и допълнителна изненада - всеки, закупил билет за Фестивала на цветовете от 14 април 2014 г. до деня на провеждането му, ще участва в томбола за спечелването на два пропуска за Tomorrowland 2014.

Късметлиите ще се забавляват със сетовете на суперзвезди като Armin van Buuren, Carl Cox, Benny Benassi, Paul van Dyk, Roger Sanchez, Sven Väth и много други. През 2014 г. за първи път Tomorrowland ще се проведе в две поредни седмици - 18-20 юли и 25-27 юли - по традиция в град Бом, Белгия.

Специално за Фестивала на цветовете на 21 юни 2014 г. у нас ще пристигнат популярните белгийски диджеи The Offenders и Caspar & Don Cabron, пускали на сцената на Tomorrowland, както и на редица други фестивали и престижни клубове за електронна музика по света.

Билети за предстоящото българско издание на Фестивала на цветовете могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата странa.


Сподели.