Microsoft пуснаха нов игрален клип по Halo. Виж видео!

Pinterest LinkedIn +

От Microsoft - компанията-собственик на Halo-франчайза - пуснаха нов кратък филм, който да напомни за подготвяното в момента заглавие по легендарната гейм-поредица и да подсили рекламната кампания около играта Halo 3.

По кинопроекта от 2005 г. работи известният режисьор и създател на кинотрилогията "Lord of The Rings Питър Джаксън. В начинанието трябваше да участват и компаниите Universal Studios и 20th Century Fox, но през октомври 2006 г. те се отказаха от него и продукцията беше замразена.

Чрез сайта  Cinematical.com през май 2007 г. Питър Джаксън обяви, че очаква работата по филма да продължи  отново заради медийната кампания около последната част на sci-fi шутъра Halo 3.

На 10 юли тази година на гейм-феста Е3 Microsoft отново разпалиха любопитството и надеждите на феновете с кратък клип Arms Race (смесица от компютърна анимация и игрално кино), който показваше различни превозни средства и специални ефекти от Halo вселената.

В новият клип пуснат от Microsoft може да се види кратка, но ефектна битка между хай-тек пехотинците Spartan и техните извънземни противници.

Сподели.