Beastie Boys, Nirvana, The Rolling Stones и много други озвучават новия Tony Hawk

Pinterest LinkedIn +

Парчетата на над 50 банди ще присъстват в саундтрака към новата, девета поред игра от скейт-поредицата "Tony Hawk", която трябва да излезе до края на годината за Xbox 360 и Playstation 3.

Пълното заглавие на играта от серията, носеща името на легендата на скейтборда Тони Хоук (Tony Hawk, на снимката),  е "Tony Hawk's Proving Ground", а в озвучаването й ще се включат групи като Beastie Boys, Foo Fighters, Nirvana, The Rolling Stones, Smashing Pumpkins, The Sex Pistols.

Гейм поредицата традиционно акцентира върху връзката на скейт културата с пънк и рок музиката. В новата игра геймърът дори ще има възможност да се състезава с Адам "MCA" Йаух (Adam "MCA" Yauch) от Beastie Boys.

Професионалният скейтър Тони Хоук (Tony Hawk), е известен с това, че пръв успя да се завърти на 900 градуса със скейтборд на рампа през 1999 г.

Въпреки че Хоук прекрати професионалната си кариера, спортисът не е напуснал скейт-индустрията. Бившият скейтър има собствена марка за скейт облекло и организира турнета за екстремни спортове в САЩ. Освен това през 2000 г. издаде автобиографичната си творба "HAWK: Occupation: Skateboarder".
Сподели.