Microsoft HoloLens - Transform your world with holograms

Pinterest LinkedIn +

Microsoft HoloLens е първата по рода си технология за напълно реалистично сливане на действителността с холограмни проекции, възпроизвеждани с висока резолюция така, че човешкото око и съзнание практически да бъдат неспособни да отличат същинската от добавената реалност. Понятия, които може би съвсем скоро ще се размият... Определян като "най-интригуващият продукт на Microsoft от години", HoloLens бе представен официално на 21 януари 2015 година, едновременно с новия Windows 10. Технологията, както можете да видите и чуете от промо видеото на Microsoft, разпространено на същата дата и видяно над 4 милиона пъти само за 12 часа, има потенциала наистина да измени света, който обитаваме, на абсолютно всяко ниво, като се започне от бита и се стигне до най-въздействащите форми на забавление.

Microsoft HoloLens е първата по рода си технология за напълно реалистично сливане на действителността с холограмни проекции, възпроизвеждани с висока резолюция така, че човешкото око и съзнание практически да бъдат неспособни да отличат същинската от добавената реалност. Понятия, които може би съвсем скоро ще се размият...


Определян като "най-интригуващият продукт на Microsoft от години", HoloLens бе представен официално на 21 януари 2015 година, едновременно с новия Windows 10.

На една кракча (и един чифт очила) от повърхността на Марс...

Насред Minecraft - вече и на вашата холна маса!

Технологията, както можете да видите и чуете от промо видеото на Microsoft, разпространено на същата дата и видяно над 4 милиона пъти само за 12 часа, има потенциала наистина да измени света, който обитаваме, на абсолютно всяко ниво, като се започне от бита и се стигне до най-въздействащите форми на забавление.


Сподели.