Microsoft Flight излиза напролет, ще бъде достъпна безплатно

Pinterest LinkedIn +

Обявената през 2010 г. авио симулация Microsoft Flight ще излезе за PC през пролетта на тази година и ще може да бъде придобита и играна безплатно, обявиха Microsoft.

Разбира се, безплатната версия на играта ще има сравнително оскъдно съдържание, а всеки, който желае да получи достъп до повече и по-добри летателни машини, повече локации и допълнителни опции за индивидуални настройки, ще може да си ги закупи допълнително през Games for Windows Live, като цените на различните типове съдържание предстои да бъдат обявени.

Сред самолетите, които ще бъдат включени в базовата версия на Microsoft Flight, е Icon A5, чийто прототип предстои да дебютира и ще струва около $140 000. Играчите ще могат да избират между зрителна перспектива от кокпита, от където ще могат да контролират летателните си средства максимално автентично чрез въртене и натискане на бутони и лостове, и такава извън самолета, като и в двата случая ще могат да се любуват на природните забележителности и градската инфраструктура на Хаваи.

Microsoft Flight няма да изисква вписване в Games for Windows Live, но играчите ще бъдат окуражавани да се логват в платформата чрез атрактивни оферти за допълнително безплатно съдържание, в това число самолет Boeing Stearman, нови мисии, напомпващи Gamerscore придобивки и др.

Сподели.