Michael Jackson запази имението Neverland

Pinterest LinkedIn +

Поп звездата Майкъл Джексън (Michael Jackson) рефинансира имението си Neverland, за да прекрати търга за продажбата му, обяви официално адвокатът на изпълнителя.

Ако Джексън не беше успял да изплати дължимите 25 милиона долара, за да запази недвижимото си имущество в Калифорния, то щеше да бъде продадено на търг на 19 март.

Кралят на попа не обитава "раят" от 2 500 акра от юни 2005 г., когато беше обвинен в блудство с 13-годишно дете. Отсъствието му поставя под въпрос бъдещето на имението като една от най-големите атракции за американските деца.

Адвокатът на Джексън каза пред AP, че певецът работи върху тайно споразумение с Fortress Investment Group LLC благодарение на които звездата ще запази собствеността си.

Дали ще задържи за дълго Neverland обаче все още остава една от неизвестните в уравнението, след като Майкъл Джексън не живее там. Семейството му споделя, че след като властите са преобърнали Neverland в търсене на доказателства по делото за блудство, изпълнителят вече не се чувства добре в собствения си дом, затова обитава различни къщи, включително извън Америка.
Сподели.