Janet Jackson с книга за отслабване

Pinterest LinkedIn +

Американската поп-певица Джанет Джаксън (Janet Jackson) планира да напише книга за бързо стопяване на излишните килограми, в която да разкаже как се е справила с "йо-йо" ефекта.

Певицата, която ще представи новия си албум "Discipline" на турне през лятото, ще напише книгата в сътрудничество със своя диетолог Дейвид Алън. Идеята за книгата се ражда след като певицата получава множество фенски писма с въпроси как поддържа фигурата си.

"Всеки ме пита - мъже, жени, как успях да отслабна и да задържа теглото си?" споделя Джанет в интервю пред списание Billboard.

"Дори млади хора са идвали при мен, да се консултират за проблемите си с наднорменото си тегло. Тази книга е отговор и подарък за тях. Едно пътешествие от детството ми до ден днешен, разграничаващо се от стандартния какво-да-направя-за-да-сваля-килограми формат. Тя ще ви преведе през моменти от живота ми, в които храната е била много важна за мен и ще видите какво е имало въздействие над мен, за да се справя с проблема", коментира певицата.

Все още неозаглавената книга се очаква да е готова и пусната по лавиците за продажба в края на 2008 година.

Родената през 1966 г. певица е сестра на поп иконата Майкъл Джексън (Michael Jackson). По време на кариерата си на професионална певица тя е спечелила пет награди Грами, 66 награди на Американската музикална академия и е продала 26 милиона копия от албумите си.

Сподели.