Мерилин Менсън издаде новия си албум "We are Chaos"

Pinterest LinkedIn +

MARILYN MANSON СЪЗДАВА МУЗИКАЛЕН ХАОС С НОВИЯ СИ АЛБУМ
WE ARE CHAOS


Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music Group

АЛБУМЪТ Е НАЛИЧЕН НА CD & VINYL В MUSICMALL.BG
ТУК


Шок рокерът Мерилин Менсън (Marilyn Manson) има нов албум. "We are Chaos" е озаглавен 11-тият  студиен проект на един от най-предизвикателните артисти на световната алтернативна сцена, продуциран от самия Менсън и от носителя на "Грами" Шутър Дженингс (Shooter Jennings). Дискът съдържа 10 песни, създадени, завършени и записани преди пандемията от Ковид-19 да блокира целия свят.

Менсън разкри новината за албума с премиерата на заглавното парче "We are Chaos" в края на юли 2020 г. Картината на Менсън "Infinite Darkness", която е изобразена на обложката на албума, е създадена специално за музиката в него. Изящните арт творби на музиканта продължават да получават признание в цял свят, включително в галерии и музеи от Маями, през Виена до Москва.

Картина на Мерилин Менсън

За албума рокаджията споделя: "Сега, като слушам "We are Chaos", все едно беше вчера, или като че ли светът се повтаря и историите от вчера са все така актуални и днес".

"Този концептуален албум е огледалото, което Шутър и аз създадохме за слушателите – това, в което ние няма да се взираме. Има толкова много стаи, килери, сейфове и чекмеджета. Но в сърцето на твоя музей от спомени най-лошото нещо са огледалата. Сенки и духове докосваха ръцете ми, докато пишех тези текстове".


А ето какво съдържа "We are Chaos":

1. RED BLACK AND BLUE
2. WE ARE CHAOS
3. DON’T CHASE THE DEAD
4. PAINT YOU WITH MY LOVE
5. HALF-WAY & ONE STEP FORWARD
6. INFINITE DARKNESS
7. PERFUME
8. KEEP MY HEAD TOGETHER
9. SOLVE COAGULA
10. BROKEN NEEDLE
Сподели.