Иван Юруков влезе в кожата на шок рокера Мерилин Менсън и безапелационно спечели поредния епизод на "Като две капки вода"

Pinterest LinkedIn +

Петият лайв на "Като две капки вода" беше и най-гледаният епизод на формата от 2014 г. досега, а в най-интересните минути над милион и половина зрители са били пред екраните с любимото си предаване, съобщиха от екипа на шоуто.

След като изправи публиката на крака, Иван Юруков се превърна и в победител за вечерта с образа на Мерилин Менсън. Сериозен конкурет се оказа Славин, който се превърна в Азис и призна шеговито: "За първи път истински се забавлявам! На косъм съм да мина към този жанр!".

Преобразявайки се като Софи Маринова, Марги Хранова разплака гост-журито Геро с въздействащо изпълнение и ориенталско звучене. Гери-Никол влезе в кожата на Шакира и изпълни хита "Waka, Waka", като за енергичните танци й помагаше не само балетът, а и няколко малки танцьори, както и самият Алфредо Торес.

На следващия ден, 27
 март, по повод Деня на театъра Иван Юруков гостува в предаването "На кафе" и сподели емоциите от участието си в "Като две капки вода". "Шоуто създава условия да се чувстваш добре и да работиш успешно по образите. Хората са изключително позитивни. Труден образ беше Джордж Майкъл, но никой не би посегнал доброволно към негова имитация. Ейми Уайнхауз ми е на сърце!", сподели той. 

Следващата седмица Златка Райкова ще скочи в обувките на друг участник от шоуто – Гери-Никол. Софи Маринова отново ще изучава песен на култов изпълнител, който този път е Майкъл Джексън. Борислав Захариев ще изпее една от най-романтичните песни на Елвис Пресли, а Константин ще покаже умения в италианския език с Адриано Челентано. Гери-Никол отново ще се впусне в луди танци, но този път с визията на Psy. Марги Хранова ще бъде големият Елтън Джон, а Славин ще влезе в образа на един от братятата в незабравимата група "Bee Gees". Иван Юруков ще обуе високите токчета за емблематичната българска певица Силвия Кацарова.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.