"Като две капки вода": Хит на Василис Карас донесе победа на Константин

Pinterest LinkedIn +

Една от най-големите изненади в историята на "Като две капки вода", а именно предложение за брак, беше акцентът на вечерта в четвъртия епизод от шестия сезон на шоуто. След автентично преобразяване Златка Райкова получи и предложение за брак от своята половинка – MMA боеца Георги Валентинов.

Победител за вечерта стана Константин с образа на Василис Карас.

"Софи се справи безупречно и много прилича на мен", каза Марги Хранова по повод преобразяването на Софи Маринова като самата нея. Боби Захариев получи одобрението на колеги и жури, след като успешно влезе в кожата на енергичния Джеймс Браун и застана на второ място в класацията за вечерта. 

Специален гост в епизода беше Цветелин Атанасов, който този път не влезе в образа на Елвис Пресли, а на друг музикален великан – Том Джонс.

Следващата седмица Иван Юруков, който чудесно се справя с актьорските задачи на сцената, ще се превърне в шок рокера Мерилин Менсън. Софи Маринова отново ще се изправи пред текстовете на английски език заради Шер, а Славин ще излезе напълно от зоната на комфорта с българската поп фолк звезда Азис. Гери-Никол ще се впусне в огнени ритми с образа на Шакира, а Златка Райкова ще покаже какво е бг рап като Ицо Хазарта. Марги Хранова ще опита и най-сложните нива на ориенталското звучене с образа на Софи Маринова, а Константин ще се превърне в тийн идола за цяло поколение – Бритни Спиърс.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.