Предложиха брак на Златка Райкова в ефир

Pinterest LinkedIn +


Плеймейтката и участничка в редица риалити предавания Златка Райкова беше изненадана от своя възлюбен с предложение за брак направо в ефира на Нова телевизия.

Това стана преди броени минути в шоуто "Като две капки вода", непосредствено след нейното изпълнение на песента "Like a Virgin" на попдивата Мадона. Златка изпълни парчето, облечена в сватбена рокля, а водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков започнаха да ù предлагат като част от програмата на шоуто да се омъжи за различни мъже, поканени на сцената.

След като тя каза, че не смята да се жени, от публиката обаче излезе истинският приятел на плеймейтката, който на фона на възторжените викове от публиката, водещите и членовете на журито ù предложи брак. На няколко пъти тя попита дали това е истина, или е част от програмата и след това все пак каза заветното "Да".

На сцената излезе и бащата на Златка, който сподели, че е дошъл специално за случая от Испания.
Сподели.

Относно автора

Технологичен ентусиаст. Журналист от 1999 г., а предприемач – от 2007 година. Има публикации в сп. Икономика, сп. Enterprise, сп. Мениджър, в. Капитал, в. Computerworld, nauka.offnews.bg, idg.bg и др. Издател на Pixelmedia.bg, Newbusiness.bg, Smartage.bg и др. сайтове. Начинаещ sci-fi автор и фен на Уилям Гибсън, Майкъл Крайтън, Джей Джей Ейбрамс, Стан Лий, StarCraft...