"Като две капки вода": Елвис Пресли изстреля Боби Турбото на върха (видео)

Pinterest LinkedIn +

С изпълнение на евъргрийна "Can't Help Falling in Love" и безупречно превъплъщение в образа на вечния Елвис Пресли Боби Турбото плени сърцата на журито и на зрителите и безапелационно спечели поредния епизод на "Като две капки вода". Актьорът влезе в кожата на Краля, пресъздаде топлия му тембър и се раздаде на фенките в публиката, като разцелува страстно бившата адреналинка Яна. Тя беше сред гостите на предаването, тъй като в него беше отбелязан и 15-тият рожден ден на "Господари на ефира".

Сред другите участници впечатляващи бяха превъплъщенията на Маргарита Хранова като Елтън Джон, Славин, който с помощта на Рачков и Зуека представи три хита на "Bee Gees", и Константин, който с лекота влезе в образа на италианската звезда Адриано Челентано, и Софи Маринова, която изпълни хит на своя любим изпълнител Майкъл Джексън.

За следващия понеделник бутонът на късмета разпредели ролите така:

Иван Юруков – Дейвид Боуи 
Златка Райкова  Слави Трифонов + Зуека 
Гери-Никол  Деси Добрева 
Софи Маринова  Тита
Славин Славчев  AC/DC
Маргарита Хранова  Катя Филипова 
Константин – "Бийтълс"
Борислав Захариев  Данчо Караджов

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.