"Като две капки вода": Славин Славчев отново на върха с имитация на Браян Джонсън от AC/DC

Pinterest LinkedIn +

"Не е лесно да си Браян Джонсън от AC/DC, дори и да си Славин Славчев" – написаха на Фейсбук страницата на "Като две капки вода". Минути по-късно младият варненец оправда всички високи очаквания към него и се справи повече от добре с трудния образ. Вотът на зрителите го изстреля на първото място за вечерта, въпреки че преди това оценките на журито и на участниците в шоуто определиха като най-добра имитацията на Маргарита Хранова. Тя влезе в образа на Катя Филипова и представи вълнуващо изпълнение на ретро шлагера "Незабрава" ("Налей ми вино в чаша тънкостенна...").
Впечатляващо беше изпълнението и на Боби Турбото, който влезе в образа на Данчо Караджов, докато истинският фронтмен на "Сигнал" беше част от журито за вечерта. 

В шоу програмата се включи и водещият Васил Василев-Зуека, който изигра самия себе си, партнирайки на Златка Райкова. Двамата изпълниха хита "Дулсинея", като плеймейтката беше неузнаваема в образа на Слави Трифонов, който се оказа много труден за нея. В ретро стил се представи и Константин, който влезе в ролята на Пол Макартни от "Бийтълс".

Иван Юруков беше колоритен като Дейвид Боуи, а Гери-Никол изглеждаше омиротворена в ролята на Деси Добрева. Ромската перла Софи Маринова се представи като хищницата Тита с нейната "Антилопа". Тита беше сред публиката и Фънки коментира, че я познава отдавна и цени високо нейните музикални способности, но е шокиран от стила и хитовете, с която младата певица се е прочула.

За следващия понеделник бутонът на късмета определи следните образи за участниците:

Златка Райкова като Тони Димитрова 
Гери-Никол като Кристина Агилера
Борислав Захариев (Боби Турбото) като Роби Уилямс
KONSTANTIN като Орлин Горанов 
Иван Юруков като Стефан Данаилов 
Софи Маринова като Уитни Хюстън 
Маргарита Хранова като Лайнъл Ричи
Славин Славчев като Ани Ленъкс.

Сподели.